Avain Buffalo Sabres pelaajat odotetaan palata jäälle

Avain Buffalo Sabres pelaajat odotetaan palata jäälle

Kolmen tärkeän Buffalo Sabresin pelaajan odotetaan palaavan jäälle perjantain ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan.

Hyökkääjä Alex Tachy palasi torstaina harjoituksiin ei-kosketuspaidassa, kun häneltä puuttui kolme Buffalo Sabres Pelipaita ylävartalovamman takia. 26-vuotiaalla on tällä kaudella 13 ottelussa 10 pistettä (neljä maalia, kuusi syöttöä) ja hän on Sabresin neljänneksi paras pistemies.

Tachy on vahva, fyysinen hyökkääjä, jolla on erinomainen nopeus ja räjähtävyys. Hänellä on myös erinomaiset syöttö- ja laukaisutaidot. Hänen paluunsa lisää tulivoimaa Sabresin hyökkäyskalustoon.

Toinen pelaaja, jonka odotetaan palaavan jäälle, on tulokashyökkääjä Zach Benson. 21-vuotias on ollut poissa seitsemän ottelua alavartalovamman takia. Tällä kaudella hän on jakanut kuudessa ottelussa kaksi syöttöpistettä.

Benson on hyvä mahdollisuuksien luoja ja hänellä on myös erinomainen maalintekotaito. Hänen paluunsa tuo Sabresin hyökkäyskalustoon lisää luovuutta.

Lopuksi myös maalivahti Eric Comrien odotetaan palaavan jäälle. 27-vuotias pelaaja jäi kahdeksan ottelua väliin 27. lokakuuta New Jersey Devilsiä vastaan kärsityn nivusvamman vuoksi. Hänellä on kolmessa ottelussa 1-1-0-tulos 2,45 maalin keskiarvolla ja 0,914 torjuntaprosentilla.

Comrie on Sabresin aloittava maalivahti ja kokenut pelaaja. Hänellä on erinomaiset refleksit ja torjuntaprosentti. Hänen paluunsa tuo vakautta Sabresin puolustuslinjaan.

Olisi valtava vahvistus saada Tachy, Benson ja Comrie takaisin jäälle lasten NHL pelipaidat halvalla. He ovat kaikki tärkeitä pelaajia Sabresille ja heidän paluunsa auttaa joukkuetta menestymään loppukauden aikana.


europe

15 Blog posts

Comments