New Balance 550: Retro-basketballskoens legendariske tilbakekomst

New Balance 550: Retro-basketballskoens legendariske tilbakekomst

Siden den ble lansert for første gang i 1989, har New Balance 550-silhuetten blitt et ikon i gatene. Denne basketballskoen ble designet av "pappaskoenes gudfar" Steven Smith, og målet var å gi komfort og støtte til den "vanlige NBA-spilleren".

550 høstet en viss suksess på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, men populariteten avtok med inntoget av høye basketballsko. I 2000 hadde 550 nesten forsvunnet fra markedet.

Det var først i 2020, da Aimé Leon Dore inngikk et samarbeid med New Balance for å reintrodusere 550, at disse sportsskoene igjen fikk folks oppmerksomhet. Aimé Leon Dorés samarbeidsutgave var en kombinasjon av vintagedesign og førsteklasses materialer og høstet lovord fra mange trendsettere.

Gjenfødelsen av 550 har blåst nytt liv i merkevaren New Balance. Selskapets salg økte med 20 % i 2021, og 550 bidro betydelig til denne veksten.

Suksessen til 550 kan tilskrives det tidløse designet og den allsidige stilen. Med overdel i perforert skinn, en robust silhuett og ikoniske reimer passer disse sporty skoene perfekt til både hverdag og fest.

Nylig har kjendiser som Taylor Swift og Jack Harlow blitt sett i New Balance 550 skoene, noe som har bidratt til å heve statusen deres ytterligere. Etter hvert som flere og flere får øynene opp for disse sportsskoene, vil populariteten fortsette å øke."


europe

15 Blog posts

Comments