2024 NFL mock draft, vilka spelare står inför trade?

2024 NFL mock draft, vilka spelare står inför trade?

Den 30 november 2023 släppte media en mock draft av 2024 NFL draft, men naturligtvis är allt baserat på vissa tidigare data, och de faktiska valen kommer att baseras på de slutliga resultaten.

En av de mer spännande mockarna indikerade att Bears skulle byta Justin Fields mot Raiders till förmån för Drake Maye, och att Patriots var intresserade av Caleb Williams. Så vad kommer Bears att göra för quarterbackpositionen i draften? När allt kommer omkring kommer de att ha ett dilemma på quarterback under lågsäsongen.

Lösningen som Chris Trapasso ger är att NFL Chicago Bears Tröjor i denna mock gör det som kan vara bäst för lagets framtid och Justin Fields själv genom att trada upp för honom och sedan ge honom en nystart och förvärva några tidiga draftval i processen. Med tanke på hur viktig quarterbacknivån är i laget bör Bears inte ge upp ett ungt, talangfullt och billigt spelaralternativ på den mest kritiska positionen i spelet.

Ytterligare spekulationer är att Raiders också kommer att slåss om Justin Fields på QB-positionen, medan Bears har det 43:e valet totalt, vilket är ett val i andra rundan och ett villkorligt val i tredje rundan 2025, som blir ett val i andra rundan om Justin Fields träffar 75% av sina field goals 2024.billiga tröjor med eget tryck

Överlag är draftvalen mycket viktiga för laget, detta är en möjlighet att lägga till nya spelare eller spelare som valts, särskilt de som har fler skador eller har ett mycket dåligt rekord den här säsongen, draftvalen är utan tvekan möjligheten att vinna efter det, så vad är nästa överraskningar i processen att slåss för spelarna eller justeringar av lagets uppställning? Fans måste fortsätta att vara mycket uppmärksamma.


europe

15 Blog posts

Comments