Je li završena 12-godišnja karijera Real Madrida? Modrić će se pridružiti Riyadh Crescentu

Je li završena 12-godišnja karijera Real Madrida? Modrić će se pridružiti Riyadh Crescentu

Veznjak Real Madrida Luka Modrić uskoro će se pridružiti saudijskom prvoligašu Riyadh Crescentu, objavio je glavni urednik španjolske Marce Jose Felix. 38-godišnjoj hrvatskoj zvijezdi ugovor s Real Madridom istječe u lipnju sljedeće godine, a nagađanja o njegovoj budućnosti izazivaju pozornost.

Modrić je iskusan igrač koji je postigao veliki uspjeh u karijeri. Igrao je za Dinamo Zagreb, Seaver i Nogometni Dresovi aris Real Madrid, te je osvojio 5 naslova Lige prvaka, 4 prvenstva u La Ligi, 3 Svjetska klupska prvenstva i mnoge druge titule s Real Madridom. Također je osvojio Ballon d'Or 2018. i izabran je u FIFA-inu momčad stoljeća.

Modrić je u Real Madridu uvijek bio okosnica veznog reda momčadi. Poznat po izvrsnom dodavanju, kontroli lopte i viziji, ključna je figura u napadu i obrani momčadi. Međutim, kako je rastao, Modrićeva minutaža u Real Madridu postupno se smanjivala. Ove sezone je samo 15 puta nastupio za Real Madrid, od čega je samo 6 puta bio starter.

Navodi se da će Riyadh Crescent Modriću osigurati dvogodišnji ugovor uz godišnju plaću od oko 20 milijuna eura. Bit će to najplaćeniji ugovor u Modrićevoj karijeri.dresovi za nogomet

Dolazak Modrića u Riyadh Crescent donijet će nove prilike objema stranama. Za Modrića će ovo biti novi izazov. Novu će karijeru započeti u novoj sredini, što će mu pomoći u nastavku karijere. Za Riyadh Crescent Modrić je igrač svjetske klase. Njegov dolazak uvelike će ojačati momčad i pomoći momčadi da postigne bolje rezultate u Saudijskoj ligi i AFC Ligi prvaka.


europe

15 Blog posts

Comments